Utlovat recept
Angiebröd version augusti 2008
1dl havregryn
1dl rågflingor
1dl dinkel
1,5dl russin
1dl linfrön
4-5dl vatten
en skvätt olivolja
bakpulver i lagom mängd
en stor nypa salt
vetemjöl tills allt är en lagom smet
Gräddas i brödform 175-200 grader
Apropå inget så blev min ihopdrömda idé om att hacka i vit choklad, nötter och torkade aprikoser i kladdkakan inte tokig alls. Nu gäller det bara att lösa hur man ska få dem att inte ramla ner till botten under gräddningen.
1dl havregryn
1dl rågflingor
1dl dinkel
1,5dl russin
1dl linfrön
4-5dl vatten
en skvätt olivolja
bakpulver i lagom mängd
en stor nypa salt
vetemjöl tills allt är en lagom smet
Gräddas i brödform 175-200 grader
Apropå inget så blev min ihopdrömda idé om att hacka i vit choklad, nötter och torkade aprikoser i kladdkakan inte tokig alls. Nu gäller det bara att lösa hur man ska få dem att inte ramla ner till botten under gräddningen.
Kommentarer
Trackback