Titeltorka

Vilken vemodsblandad glädje. Det var en jättebra dag och jag var så glad ända tills jag var på väg hem från vår joggingtur i Rydskogen och en stackars missanpassad tonåring som inte är torr bakom öronen lyckades trampa ner mig i skorna totalt. Jag antar att att låta någon så lätt förstöra en humör med en enda kommentar tyder på trasig självkänsla men han trampade på en av mina ömmare tår. Så nu sitter jag här och känner mig som att jag sålt smöret och tappat pengarna och saknar den trevliga vårdag som var här för några timmar sen.

Jag borde ta tag i mitt liv - verkligen. Jag borde sluta oroa mig, sluta anpassa mig efter alla andra, sluta vara missnöjd och sluta bry mig så mycket om vad andra ska tycka. Jag borde börja tycka om mig själv och trivas och vara nöjd, för det förtjänar jag väl?

Hade den sista basgruppen för terminen idag så nu är det bara tentan kvar. Det känns bättre än förväntat, eller iallafall bättre än förra terminen då jag var helt oförberedd. Men skulle det gå käpprätt åt skogen får jag väl bygga en koja och övernatta där till omtentan. Annars kan man ju göra som "läkarna" de pratar om på tv. Köpa sig en falsk legitimation och åka till Danmark och få ut en dansk för att sedan få en riktig svensk legitimation och skaffa sig specialisttjänst på ett lagom stort sjukhus. Svårare än så verkar det läskigt nog inte vara.

Jag har lite ångest över sommaren, det är så många människor jag kommer sakna och eftersom jag är den känslomässiga människa jag är så vet jag att det kommer att göra ont. Sen kan man ju fundear på om vissa sår någonsin läker ihop. Det kommer bli lite knepigt att flytta in under pappas tak igen efter två år, men det ska nog gå bra. Jag lär ju ha fullt upp med plugg, jobb och att umgås med alla vänner där hemma.


Dagens låt på repeat ABBA:s One of us

"...One of us is crying
One of us is lying
In her lonely bed
Staring at the ceiling
Wishing she was somewhere else instead
One of us is lonely
One of us is only
Waiting for a call
Sorry for herself, feeling stupid feeling small
Wishing she had never left at all..."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0